IQUE.NHL-kokoonpanoon muutoksia

Aug 10, 2021

Päättyneen ECL12-kauden jälkeen olimme tyytyväisiä ensimmäiseen kauteen tällä kokoonpanolla Euroopan korkeimmalla sarjatasolla. Joudumme silti tekemään kokoonpanoon pieniä muutoksia. Santeri ”Sannteri” Niemi lähti suorittamaan asepalvelustaan heinäkuun alussa, mutta olimme jo hyvissä ajoin etsimässä uutta pelaajaa, ja mielestämme valinta osui juuri sellaiseen pelaajaan, mitä rosterimme etsikin. Varapelaajamme Tapani ”TAPPUU_” Anttila lähti etsimään peliaikaa muualta, sillä meidän kokoonpanossamme sitä ei ollut paljoa tarjolla. Haluamme kiittää Tapanin panosta joukkueen matkan aikana ja toivotamme paljon tsemppiä jatkoon, kentällä nähdään!

Päädyimme ottamaan aloittavaan kokoonpanoon uuden hyökkääjän Valtteri ”Vattuyy” Virtasen, jolla on kokemusta ihan Euroopan kärjestä. ”Vattuyy” on nuori ja todella potentiaalinen pelaaja, jolla on mahdollisuudet nousta parhaiden pelaajien joukkoon. Olimme myös miettineet vaihtoehtoa toisen maalivahdin tilalle ja päädyimme Valtterin kanssa pelanneeseen Teemu ”ITemeI” Laukkaseen. ”ITemel” on loistava vaihtoehto täydentämään meidän rosteriamme ja luomaan kilpailua maalivahtiosastolle.

Kapteenin Janne ”Nieppii” Niemelän kommentit uusista pelaajista ja tulevasta ESM-turnauksesta: ”Mielestämme osuimme sellaisiin pelaajiin, joita meidän kokoonpanomme juuri tarvitsikin ja pystymme varmasti heidän kanssa jälleen lähestymään Suomen kärkeä ja sitä kautta myös Euroopan huippua, joka on tietysti tavoitteena. Rosteri on jälleen hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta, joten uskon meidän pystyvän todistamaan tasomme ESM-turnauksessa, joka alkaa 16.8 runkosarjalla. Saa nähdä mihin asti päästään tuoreella kokoonpanolla. Pohja on onneksi hyvä, koska joukkue on yhtä ECL-kautta kokeneempi ja muilta osin kokoonpano on pysynyt samana.”

Vielä kerran tervetuloa IQUE.NHL mukaan Valtteri ”Vattuyy” Virtanen ja Teemu ”ITemeI” Laukkanen!