IQUE.gg nousi ESEA Advanced-divisionaan

Apr 14, 2021

IQUE.gg ESEA kausi alkoi ESEA-main divisioonassa 21.1.2021 vahvalla voitolla ja suorittaminen oli läpi kauden menestyksekästä. Varsinaisen kauden yhdentoista voiton ja viiden häviön jälkeen joukkue siirtyi pudotuspeleihin, jossa toisella kierroksella “ENTERPRISE esports” tiputti IQUEn lower brackettiin. Joukkue kuitenkin taisteli sinnikkäästi tiensä viidennelle kierrokselle voittamalla Norjalaisen “777 Esportsin” tiukassa kolmen ottelun sarjassa ja lunasti paikan korkeammasta Advanced-divisioonasta. Viidennen ja kuudennen lower bracketin ottelut IQUE voitti puhtaasti 2-0 ja sai vastaansa runkosarjan ykkösen “Trident Clanin”. Matsi oli tasainen, mutta Trident otti niskalenkin kolmannessa kartassa ja IQUE jäi pudotuspeleissä neljännelle sijalle.

Joukkueen kapteeni Jere “Elfern” Nissi on tyytyväinen joukkueen suoritukseen kuluneella ESEA kaudella, vaikka mitalisijoille ei päästy. “ESEA Main kausi meni erittäin hyvin, saavutettiin tavoitteet eli advanced-paikka ja top 4 sijoitukseen voi myös olla tyytyväinen. Mahdollisuudet olisi ollut koko liigan voittamiseen, mutta valitettavasti kärsittiin niukka tappio Tridenttiä vastaan.”

Ohessa muutama kohokohta kuluneen kauden liigapeleistä.