IQUE:lla kasvuvaihe käynnissä!

Dec 10, 2020

On ilo ilmoittaa, että IQUE haastaa kuninkuuslajissa vallitsevat rakenteet. Toivottakaa siis tervetulleeksi tulikuuma ja tuore CS:GO kokoonpanomme!

Tervetuloa IQUEeen: Niko “choco” Munukka, Henri “HENU-TNT-” Ylilehto, Jere “Elfern” Nissi, Jimi “Jimpphat” Salo, Jyrki “JyrG”  Kankaanranta

Aloimme syksyllä pohtimaan mahdollisuuksia muodostaa uusi CS joukkue ja valmentaja Toni Luhtapuron avustuksella päädyimme keskustelemaan Jere “Elfern” Nissin luotsaaman joukkueen “Choco&Friends” kanssa siirtymisestä IQUE:lle. Päätöstä puolsi erinomaiset näytöt viimeaikoina (1. sija Fragleague s5 ja Pelaajat.com OMEN Cup) ja pelaajien ammattimainen asenne kilpapelaamiseen. “Kyllä Choco&Friends oli selvästi potentiaalisin ja kiinnostavin porukka, mitä vapailta markkinoilta oli saatavilla. Vaikkakin joukkue ei ole vielä yhdessä pitkää matkaa taivaltanut, niin silti he ovat esittäneet lupaavia tuloksia. Joukkueesta löytyy niin kokemusta kuin nuoruutta, joten oikeanlaisella opastuksella ja panostuksella kaikki on mahdollista. Mielenkiinnolla lähden heidän kanssaan rakentamaan tulevaisuutta ja uskonkin että keväällä päästään näyttämään oikea tasomme. Tavoitteet on asetettu aluksi suomen top8 tasolle, mutta koen että tasomme on korkeammalla jo nyt.” -pohtii Luhtapuro joukkueen tilannetta.

Kapteenin roolissa Elfern löytää työnteon ja opiskelun ohella myös aikaa harjoitella kurinalaisesti. Hänelle kilpapelaaminen on ollut elämäntapa jo pidemmän aikaa. “Odotamme innolla IQUEn kanssa yhteistyön aloittamista. Tuntemattomampien organisaatioiden tuominen kohti Suomen CSGO-skenen huippua on ollut meille tuttua jo Hukka-ajoista lähtien ja uskomme, että voimme tehdä saman IQUE-paidassa. GL&HF kaikille tuleville vastustajille!”