Valmentaja Toni ”toNppa” Luhtapuro IQUE:een

Nov 7, 2020

Toni ”toNppa” Luhtapuro on yksi Suomen kokeneimpia ja parhaita e-urheiluvalmentajia. IQUE:ssa Luhtapuro vastaa CS:GO:n edustusjoukkueen ja juniorikilpajoukkueen valmennuksesta. Luhtapuro on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon ja valmentanut lajia vuodesta 2016 lähtien monessa eri e-urheiluseurassa kuten HAVU:ssa, hREDS:issä ja SJ GAMING:ssä.

Luhtapuro on ollut mukana toteuttamassa erilaisia junioriprojekteja CS:n parissa. Hänelle on tärkeää, että juniorit oppivat harjoittelemisen, kilpapelaamisen ja muiden elämän osa-alueiden tasapainottamista. ”Olisin kaivannut itse junnuna verkostoa, josta olisin voinut saada tukea ja apua. Nyt olen iloinen ja innostunut siitä, että IQUE:ssa pääsen jakamaan omia oppejani seuraavilla pelaajasukupolville.”

Luhtapuron oma ammattilaispelaajaura vuosina 2005–2007 oli menestyksekäs. ”toNppa” pelasi CS:ää eri joukkueissa, joita olivat mm. MARVEL, Serious Gaming, hoorai, 69N-28E. Parhaimmillaan Luhtapuro oli joukkueensa kanssa maailman viidenneksi paras.