Tämä on hieno päivä IQUE:lle ja suomalaiselle Dotalle

Nov 16, 2020

On aika julkaista seuramme tuore Dota2 joukkue, joka koostuu viidestä menestystä nauttineesta pelaajasta. Memzi(kapt.), Wazza, Ilbertti ja Tsunami pelasivat aiemmin Casual Gamers nimen alaisuudessa ja uuden midi-pelaaja Topin myötä pojat olivat valmiita ottamaan askeleen kohti ammattilaisuutta. Joukkueen kapteeni ja support pelaaja Memzi kommentoi IQUE:en liittymistä: “Olen pitkään uskonut, että joukkueellamme olisi edellytykset nousta korkealle. Ennen Iqueen liittymistä meillä oli ongelmia peliaikojen sopimisessa, minkä takia harjoittelu oli epäsäännöllistä. Nyt kun Gilnor on ottanu meidät vastuulleen, olemme vihdoin päässeet kunnolla scrimaamaan ja kehittyneet hyvää tahtia. Meillä on hyvä porukka ja minulla on kova luotto, että IQUE:n tarjoamalla tuella pystymme saavuttamaan potentiaalimme.”

Seurakordinaattorin toimien lisäksi Auvo “Gilnor” Kuusela manageroi joukkuetta kohti menestystä: “Olen aina pitänyt jätkien tyylistä pelata ja hyvästä hengestä joukkueen sisällä. Ajatus CG:n manageroinnista alkoi elämään jo Lantrek-20 tapahtuman aikana ja Topin liityttyä joukkueeseen kokoonpano on paras mitä toivoa saattaa.” Joukkue on viimeisen vuoden aikana voittanut Lantrek-20 ja Skynett lanien dota turnaukset ja sijoittuivat 3. e-urheilun Suomen mestaruus kisoissa. Tulevaisuuden tavotteissa on menestyminen online turnauksissa ja Suomen parhaan joukkueen titteli.