IQUE:n Seurakoordinaattori Auvo “Gilnor” Kuusela

Nov 7, 2020

Seurakoordinaattori Auvo Kuusela haluaa olla vaikuttamassa nuorten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kasvuun. Usean vuoden työkokemus koulunkäynnin ohjaajana on avannut näkökulmaa nuorten maailmaan ja nuorten kokemiin haasteisiin.  ”Etenkin kilpaa pelatessa nuoret joutuvat usein itse ratkomaan välillä kovin vaikeitakin sosiaalisia ja pelillisiä ongelmia. IQUE:ssa aikuiset, joilla on pelillinen ja kasvatuksellinen koulutus, auttavat ongelmien ratkomisessa ja antavat järkevää opastusta pelaamisen ja elämänhallinnan suhteen.”

Kuuselalla itsellään on pitkä kilpapelitausta Dota 2-pelistä. Nykyisin Auvo “Gilnor” Kuusela on tunnettu Dota2-pelin striimauksesta. Kuusela on rakentanut itselleen oman studion ja suositun kanavan. Striimauksen myötä Kuusela on päässyt tutustumaan uusiin ihmisiin ja esiintymään suurissakin pelitapahtumissa.