+358504642857 info@ique.gg

Syysloma pärähtää käyntiin ja me pidämme avoimet ovet maanantaina ja tiistaina. Luvassa on vapaata pelaamista, tutustumista IQUEn toimintaan sekä tottakai jokaista tähtääjää kiinnostava IQUEn aimiklinikka, josta saat käytännön vinkkejä kuinka parantaa omaa aimia.

Tule käymään kaverin, sisarusten tai vaikka vanhempiesi kanssa ja tutustu paremmin toimintaamme. Voit samalla löytää uusia pelikavereita ja pääset kokeilemaan kilpapelaamiseen tarkoitettuja pelikoneitamme. Ohjaaja on paikalla koko ajan maanantaina sekä tiistaina, ja kertoo mielellään lisää IQUE:n toiminnasta sekä syyskaudella pyörivistä peliryhmistä.

Löydät meidät osoitteesta Vestonkulma 2, 33580 Tampere. IQUE:n pelitila sijaitsee yhteistyökumppanimme Perheliikuntakeskus Hipan yläkerrassa. Tapahtuma on maksuton.

Tervetuloa!

IQUE Avoimet ovet 14.15.10