IQUE:n peliperjantai 2.8. klo 12:00 – 16:00

Jul 31, 2019

Järjestämme Tampereen pelitilassamme nuorille ja pelaamisesta kiinnostuneille vapaata pelaamista perjantaina 2.8. klo 12:00 – 16:00.

Nappaa kaveri, sisarukset tai vaikka vanhempasi mukaan ja tule tutustumaan toimintaamme. Voit samalla löytää uusia pelikavereita ja pääset kokeilemaan kilpapelaamiseen tarkoitettuja pelikoneitamme. Ohjaaja on paikalla koko peliperjantain ajan ja kertoo mielellään lisää IQUE:n toiminnasta sekä syyskaudella alkavista peliryhmistä.

Löydät meidät osoitteesta Vestonkulma 2, 33580 Tampere. IQUE:n pelitila sijaitsee yhteistyökumppanimme Perheliikuntakeskus Hipan yläkerrassa. Tilassa on 12 kilpailustandardit täyttävää pelikonetta kaikilla varusteilla sekä valmennettavilla peleillä.

Noudatamme pelien osalta lakia ja niiden ikärajoja. Pelikoneiltamme löytyy useita jo valmiiksi asennettuja pelejä ja tarvittaessa voimme asentaa muitakin pelejeä.

Nähdään perjantaina!

ique_pelitila