Huippuhetkiä kesälomaan IQUE pelileiriltä

Jul 7, 2019

Kaipaatko vielä yhtä kohokohtaa kesälomaasi ennen kuin koulut alkavat? Satoi tai paistoi, meidän pelitilassa lämpötila nousee, kun pelitilanteet kiihtyvät ja osumia haetaan – PogChamp!! IQUE heinäkuun pelileiri alkaa 31. heinäkuuta ja kestää kolme päivää. Tarjolla mielekästä tekemistä ja hauskoja hetkiä vielä viimeiselle lomaviikolle ennen koulujen alkua. Pelileirillä on järjestettyä ohjelmaa joka päivä klo 9:00 – 16:00. Leiri on suunnattu pääasiassa 9-15 vuotiaille ja järjestetään IQUE Tampereen tiloissa Leinolassa, Vestonkulma 2.

IQUE heinakuun pelileiri

Leiri pitää sisällään ohjattuja tunteja pelaamisen ympärillä, joissa annetaan eväitä kehittyä pelaajana sekä kehitetään sosiaalisia taitoja pelaamisen ohessa. Vastapainoksi on tarjolla liikunta- ja ulkoiluaktiviteetteja (sään salliessa myös ulkona), joiden parissa päivät vierähtävät nopeasti.

Leirillä pelataan IQUE joukkueen pelejä: Fortnite, CS:GO, Apex ja Overwatch. Ohjaajien avustuksella voidaan tutustua myös useisiin muihin peleihin kuten Rocket League, PUBG, OSU yms. Pelien ikärajoja kuitenkin noudatetaan (katso lisätietoja ikärajoista huoltajille-sivulta.)

Lounas sisältyy hintaan, mutta omaa evästä voi ottaa mukaan iltapäivää varten. Ryhmiä ei jaeta iän mukaan, vaan toiveen ja osallistujan oman kiinnostuksen mukaan.

Nappaa kaveri mukaan tai tule itse oppimaan pelaamisen saloja. IQUEn pelileirillä tehdään yhdessä ja hyvässä hengessä. Samalla saat uusia pelikavereita ja kehityt itsekin pelaajana. Meillä on tosi kivaa!

Ilmoittautumiset lomakkeen kautta. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

TERVETULOA PELAAMAAN!